De juni-bedevaart en de september-bedevaart 2020 zijn geannuleerd

Lieve mensen!

Het bestuur van onze bedevaart heeft helaas de moeilijke beslissing genomen om de bedevaarten naar Onze Lieve Vrouw van Beauraing niet door te laten gaan vanwege het Corona-Virus.

Momenteel zit België op slot en we weten niet wanneer de grenzen weer open gaan. Ook weten we niet wanneer we publiek mogen vieren. Het heiligdom in Beauraing is nu ook gesloten. Onze pelgrims behoren voor het grootste gedeelte tot de kwetsbare groep. Daarom hebben we helaas beide bedevaarten afgelast.

We hopen dat u ons besluit kunt begrijpen. Tevens hopen we dat u de band met de Moeder met het Gouden hart bewaart. Ze vraagt juist dit jaar aan ons: Hou je van mij? Ook als we op afstand van elkaar moeten blijven, is de liefde voor elkaar niet minder. Hoe groot zal de vreugde zijn als we in 2021 met vele pelgrims Maria toezingen in Beauraing:

Maria, wij juichen u blij tegemoet.
Blijf onze koninginne voorgoed, voorgoed.
Wij zweren getrouwheid aan u en uw zoon.
Geef ons uw moederzegen tot loon, tot loon.

Namens het bestuur,

Vicaris Paul Verbeek
Voorzitter